lördag 10 mars 2012

Säljer min Njord

Jag sätter nu mitt första bygge - en Björn Thomasson Njord från 2009 - till salu. Kajakken är stripbyggd i gran, och med reglerbar skädda. Vikten ligger upskattningsvist på 18 - 19 kg, vilket är bättre än de flesta kommersiella kajkker. Kajakken är desutom snabbare en de flesta havskajakker det går köpa. Den är välbyggd, och med många bra detaljer, och tål mycket stryk. Den har aldrig gått sönder. Som med många andra kajakker med träluckor  tränger det ibland in vatten i lastutrymmet, och man får vara noggrann med tätningslisterne och packa i vattentäta poser. Annars är det ett problemfritt ägande. 


Priset är 9.000 SEK utan kompass (men med hållare). Kompassen kan ingå, likaså kan jag till rimlig kostnad låta en av mina snickrade grönlandspaddlar ingå. OBS: Kajakken har liten (grönländsk) sittbrunnsöppning och lågt fördäck. Passande kapell från Tahe kan indgå. Kajakken passar i storlek de allra flesta. längd:559 cm, bredd 51 cm.
KONTAKT: froeslee@gmail.com eller telefon 046 - 135733


Är du helt ny i havkajak har jag en mängd använt, men bra kajakutrustning över, såsom flytväst, Vinterpaddeljacka, paddelhansker, skor etc.För de som inte är bekanta med Njorden eller Björn thomasson, finns det gott om information på www.thomassondesign.com

2 kommentarer:

 1. Hi,

  Great site! I'm trying to find an email address to contact you on to ask if you would please consider adding a link to my website. I'd really appreciate if you could email me back.

  Thanks and have a great day!

  SvaraRadera
 2. Är Kajaken såld eller finns den kvar?
  mvh Kalle

  SvaraRadera